Traduccions

Vols ajudar a que SaltOS arribi a tothom, col·labora traduint SaltOS al teu idioma. Hi ha dues formes de poder traduir els literals de les aplicacions:

  1. Traduir directament els arxius: aquesta forma es pot utilitzar per a traduir i corregir un o diversos idiomes complets.
  2. Enviar-nos les traduccions en un correu: aquesta manera es puuede utilitzar si detectes algun text incorrecte i vols fer la teva aportació al projecte.
En qualsevol de les dues modalitats, pots enviar-nos un correu amb els textos traduïts i nosaltres ja acabarem d'integrar dins dels fitxers de SaltOS.

Si vols més informació sobre sobre aquest tema contacta amb nosaltres a info@saltos.org.

Aquestes són les persones que col·laboren en les diferents traduccions, si vols ajudar en algun d'aquests idiomes contacta amb ells per organitzar les tasques de traducció:

Disseny gràfic

Si vols ajudar que SaltOS llueixi millor, posa't en contacte amb nosaltres: info@saltos.org.

Aquestes són algunes de les llibreries que utilitzem actualment per de "maquillar" i animar les funcions de SaltOS: jQueryUI, jQueryMobile, Bootstrap, blockUI, jGrowl, Favicon, Code Mirror, D3.js, NVD3, dagre-d3, crystal icons,. .., a la secció projectes amics podràs trobar tota la informació sobre llibreries utilitzades, versió, URL o funcionalitat que ens proporciona cada llibreria.

Programació

Si t'interessa ajudar a afegir noves funcionalitats a SaltOS, posa't en contacte amb nosaltres a: info@saltos.org.

Aquestes són algunes de les llibreries que utilitzem actualment per proveir de noves funcionalitats a SaltOS: w2ui, TCPDF, CKEditor, Code Mirror, D3.js, NVD3, dagre-d3, LibreOffice, Unoconv, ImageMagick, Aspell, Festival, Hispavoces, .. ., a la secció projectes amics podràs trobar tota la informació sobre llibreries utilitzades, versió, URL o funcionalitat que ens proporciona cada llibreria.

Divulgació

Si t'agrada el projecte i vols fer divulgació de SaltOS, pots posar-te en contacte amb nosaltres a: info@saltos.org.

Distribuir SaltOS

Si ja distribueixes, o t'interessa distribuir d'alguna manera SaltOS i vols posar-te en contacte amb nosaltres: info@saltos.org.

Altres tasques

Si vols col·laborar amb el projecte i cap de les anteriors propostes de col·laboració t'ha cridat l'atenció, potser puguis col·laborar en alguna de les altres tasques que realitzem. Si és així, pots posar-te en contacte amb nosaltres: info@saltos.org


Línies de XML
60,895
Línies de PHP
18,637
Línies de JS
11,620
Línies de XSLT
2,498
Línies de CSV
1,919
Línies de CSS
577